Flygskolning

Tervetuloa Rotorwayn lentokoulutuksen pariin – Olemme kotimainen kaupallinen helikopterioperaattori ja yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme tarjota laadukasta ja monipuolista lentokoulutusta Robinson R22 ja R44 -helikoptereilla. Saatavilla on myös turbiinihelikopterivaihtoehtoja.

Haluaisitko helikopterilentäjäksi? Tarjoamme helikopterin yksityislentolupakirja (PPL-H) -kursseja, jotka mahdollistavat itsenäisen helikopterilentämisen. Kokeneet lennonopettajamme opastavat sinua lentäjän taitojen ja teorian hallitsemisessa, jotta voit saavuttaa unelmiesi lentolupakirjan.

Haluatko edetä lentäjän urallasi? Tarjoamme myös ansiolentolupakirja (CPL-H) -kursseja, jotka avulla voit kehittyä ammattilentäjäksi. Ansiolentolupakirja antaa sinulle pätevyyden toimia palkattuna lentäjänä ja avaa ovet monipuolisiin työmahdollisuuksiin ilmailualalla maailmanlaajuisesti.

Lisäksi tarjoamme tyyppikoulutuksia Robinson R22 ja R44 -helikoptereille. Tyyppikoulutus varmistaa, että olet täysin perillä helikopterisi teknisistä ominaisuuksista, lentosuorituskyvystä ja turvallisuusnäkökohdista. Lennonopettajamme opastavat sinua kattavasti helikopterin käytössä ja varmistavat taitojesi kehittymisen.

Meillä panostetaan laatuun, turvallisuuteen ja yksilölliseen opetukseen. Lentokoulutusohjelmamme on suunniteltu tukemaan sinua kohti lentäjän uraa ja antamaan sinulle vankka perusta helikopterilentämisen taitoihin.

Kokeilemaan? Varaa tutustumislentosi alla näkyvistä yhteystiedoista.

Liity innostuneiden lentäjien yhteisöön ja anna lentäjän unelmiesi lentää korkeuksiin kanssamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää lentokoulutusohjelmistamme!

Mail: info@rotorway.fi – puh: +358 504 380 490.

Robinson R22 OH-HSJ
Ota lentolupakirja, vuokraa helikopteri ja lennä sydämesi kyllyydestä. Toteuta haaveesi nyt!