FRAMSIDA

Välkommen på Rotorways nätsida

Olemme Kirkkonummelainen kaupallinen helikopterilentoyhtiö ja tällä hetkellä operoimme kolmella erikokoisella helikopterilla. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme tarjota laajalti erilaisia helikopteri- ja elämyspalveluita isoillekin ryhmille koko maassa.

Tarjoamme elämyspalveluiden lisäksi myös lentokoulutusta.

Tarjouspyynnöt joko sähköpostitse info@rotorway.fi tai puhelimitse +358 504 380 490.

VERKKOKAUPPA AVATTU!

Verkkokaupastamme voit ostaa lennolle lahjakortin itsellesi tai lahjaksi. Lahjakortit ovat käytettävissä kaikissa lennätyksissämme. Lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Rotorway.shop

Följ oss på social media: Instagram ouch Facebook.

TULEVAT LENNÄTYKSET

Tulevat lennätykset voit tarkastaa helikopterilennätyskalenteristamme, täältä.

Järjestätkö tapahtumaa? Haluaisitko paikalle helikopterin lennättämään asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi? Ole rohkeasti yhteydessä, niin järjestetään tapahtumaasi unohtumaton lisäelämys.

Yrityksemme

ROTORWAY — SUOMALAINEN ILMAILUOPERAATTORI

Rotorway – Suomalainen perheyritys ilmailun alalla vuodesta 1999. Tunnemme ilmailun salat ja tarjoamme korkealaatuista palvelua. Olemme Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) hyväksymä ilmailuoperaattori matkustajien ja tavaran kuljetukseen.

Operoimme laadukkailla amerikkalaisilla helikoptereilla. 6-paikkainen Bell 206L Long Ranger ja 4-paikkaiset Robinson R44- helikopterit ovat käytössämme ympäri maata vuoden jokaisena päivänä.

Olemme valmiudessa palvelemaan teitä lyhyelläkin varoitusajalla. Tarjoamme unohtumattomia lentokokemuksia upeiden maisemien parissa. Tule mukaan ja koe vapauden tunne helikopterilentomme siivittämänä.

Helikopteripalveluita laidasta laitaan. Maisemalennätykset, taksilennätykset, erilaiset työlennot sekä lentokoulutus kuuluvat Rotorwayn työnkuvaan.

Tervetuloa lennolle Rotorwayn kanssa!

YHTEYSTIEDOT

Ota meihin yhteyttä

Haluatko lisätietoja palveluistamme tai varata unohtumattoman helikopterilentokokemuksen? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä:

Puhelin: +358 504 380 490 Sähköposti: info@rotorway.fi

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00-17.00. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme sinua järjestämään unohtumattoman helikopterilentokokemuksen.

Huomaathan, että lennot ovat saatavilla säävarauksella. Tarkistamme aina lennon mahdollisuuden ja turvallisuuden ennen varauksen vahvistamista.

Tule mukaan helikopterilentämisen maailmaan ja koe ilmassa liitämisen ainutlaatuinen tunne!

Laskutustietomme löydät täältä: