Tahko 2023

Helikopterilennätystä Tahkolla kevättalvella 2023

Helikopterilennätystä Tahkolla 10.3 alkaen päivittäin aina pääsiäiseen asti.

Rotorway Tahko puhelinnumero +358 504 380 490. Vain puhelut/sms.

Lennätyspaikka Tahkolahden sillan kupeessa. Löydät meidät täältä päivittäin klo 10-17.

Tahkon ympäri lennettävän maisemalennon hinta on 80€/hlö. Kyytiin aina vähintään kaksi henkilöä per lento (yhteensä min. 160€). Elämyksen kokonaiskesto noin 6 min.

Tahko Maisemalennon lisäksi, tilanteen niin salliessa, voimme lentää myös pidempiäkin maisemalentoja sekä erilaisia tilauslentoja. Myös erilaiset valmiit helikopteri-elämyspaketit Tahkon lähiseudulla löydät täältä.

Meidän kautta järjestyy myös erilaiset syntymä- sekä hääpäivä yllätykset ja muut unohtumattomat elämysvaihtoehdot. Tilauslentojen tiedustelu ja tarjouspyynnöt joko yllä näkyvään puhelinnumeroon, sähköpostilla info@rotorway.fi tai tätä kautta.

Tilauslentojen puitteissa pidätämme oikeuden muuttaa lennätysaikataulua. Pyrimme ilmoittamaan ajankohtaisista asioista aktiivisesti somessa. Pidä huoli että seuraat meitä siellä, niin pysyt ajan tasalla.

Lennätykset suoritetaan monikäyttöisellä, yhdysvaltalaisvalmisteisella, Robinson R44 Raven I helikopterilla. Helikopterissa on noin 8.8 litrainen kuusisylinterinen, ilmajäähdytteinen vastaiskumoottori (boxer). Polttoaineena käytämme Avgas 100LL-lentobensiiniä, jota kuluu noin 60 litraa lentotuntia kohden.

Instagram – https://www.instagram.com/rotorway_finland/ 

Facebook – https://www.facebook.com/RotorwayOy.

Tervetuloa lennolle!

Helikopterilennätystä Tahkolla 10.3-10.4.2023