SUOSITTELEMME

Jos olet miettinyt helikopterilentoa, mutta et ole ihan varma minne haluisit lentää, tai mitä haluaisit tehdä, autamme mielellämme lennon suunnittelussa.

Helikopteri ei vaadi lentoon lähtöön ja laskeutumiseen lentokenttää, joten sillä voi käydä kätevästi monessakin paikassa yhden lennon aikana. Laskeutumiseen vaaditaan kumminkin aina silti riittävästi tilaa sekä maanomistajan lupa.

Alla olevat hinnat ovat suuntaa antavia. Lopullinen hinta sovitaan hyvissä ajoin ennen lentoa, kun lennon yksityiskohdat selkenevät. Hinta määräytyy aina lennettävän konetyypin sekä lentoajan mukaan.

HUOM! Alkaen hinnat ovat laskettu koneidemme täydellä henkilökapasiteetilla, joten jos koneissa ei kaikki penkit täyty, ovat hinnat per henkilö luonnollisesti kalliimmat.

Alla muutama ehdotus valmiista paketeista:

  • Helsinki Sightseeing alk. 169€/hlö
  • Lennä hotelliin/kylpylään* alk. 169€/hlö
  • Saaristo Sightseeing 45min alk. 229€/hlö
  • Lahjakortti lennolle alk. 490€

*Tähdellä merkityissä pakettiehdotuksissa hinta on helikopteripalvelulle. Muut kulut, esim. ravintola- tai majoituskulut eivät sisälly helikopterin hintaan.

Otathan rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta joko valmiista paketista tai suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukainen lentoelämys.

Puhelin: 0500 445 447 / Henri

Sähköposti: info@rotorway.fi