Lentokoulutus

Tervetuloa Rotorwayn lentokoulutuksen pariin – Olemme kotimainen kaupallinen helikopterioperaattori ja yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme tarjota laadukasta ja monipuolista lentokoulutusta Robinson R44- helikoptereilla.

Haluaisitko helikopterilentäjäksi? Tarjoamme helikopterin yksityislentolupakirja (PPL-H) -kursseja, jotka mahdollistavat itsenäisen helikopterilentämisen. Kokeneet lennonopettajamme opastavat sinua lentäjän taitojen ja teorian hallitsemisessa, jotta voit saavuttaa unelmiesi lentolupakirjan.

  • Yksityislentolupakirja PPL(h) 47.900€

Haluatko edetä lentäjän urallasi? Tarjoamme myös ansiolentolupakirja (CPL-H) -kursseja, jotka avulla voit kehittyä ammattilentäjäksi. Ansiolentolupakirja antaa sinulle pätevyyden toimia palkattuna lentäjänä ja avaa ovet monipuolisiin työmahdollisuuksiin ilmailualalla maailmanlaajuisesti.

  • Ansiolentolupakirja CPL(h) 159.000€

Lisäksi tarjoamme tyyppikoulutuksia seuraaville helikopterityypeille:

  • Robinson R44
  • Bell 206
  • Airbus H125

Tyyppikoulutus varmistaa, että olet täysin perillä helikopterisi teknisistä ominaisuuksista, lentosuorituskyvystä ja turvallisuusnäkökohdista. Jokaiseen helikopterityyppiin vaaditaan oma tyyppikoulutus, että kyseisellä tyypillä saa itsenäisesti operoida.

Lennonopettajamme opastavat sinua kattavasti helikopterin käytössä ja varmistavat taitojesi kehittymisen.

  • R44 Tyyppikoulutus 4900€
  • Bell 206 Tyyppikoulutus 7900€
  • Airbus H125 Tyyppikoulutus 14.900€
  • Turbiinikurssi* 990€

Meillä panostetaan laatuun, turvallisuuteen ja yksilölliseen opetukseen. Lentokoulutusohjelmamme on suunniteltu tukemaan sinua kohti lentäjän uraa ja antamaan sinulle vankka perusta helikopterilentämisen taitoihin.

Yllä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kurssihintojen lisäksi on syytä varautua viranomaiskustannuksiin, tarkastulentokustannuksiin sekä ilmailulääkärin tarkastukseen liittyviin kustannuksiin.

Ansiolentäjältä vaaditaan 1. luokan medikaalia, eli ilmailulääkärin todistusta. Yksityislentäjälle riittää 2. luokan medikaali.

* Ensimmäistä turbiinityyppikoulutusta varten tarvitset alustavan turbiiniteoriakurssin.

Kokeilemaan? Voit varata tutustumislentosi verkkokaupastamme.

Liity innostuneiden lentäjien yhteisöön ja anna lentäjän unelmiesi lentää korkeuksiin kanssamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää lentokoulutusohjelmistamme!

Mail: training@rotorway.fi – puh: +358 504 380 490.

Robinson R22 OH-HSJ
Ota lentolupakirja, vuokraa helikopteri ja lennä sydämesi kyllyydestä. Toteuta haaveesi nyt!