HYVÄ TIETÄÄ

HYVÄ TIETÄÄ

Huomioithan helikopteria tilatessasi ja lennolle tullessasi, että…

  • Helikopterilennot aina säävarauksella — sumu, myrsky, ukkonen, jäätävä sade, kova lumi- tai vesisade on este lennolle.
  • Matkustajia ei saa lain mukaan kuljettaa pimeällä.
  • Helikoptereiden maksimi lentoonlähtöpainoa ei saa ylittää, joten kerro ajoissa mahdollisimman yksityiskohtaisesti mistä mihin aiottu lento on, sekä henkilöiden, että matkatavaroiden painot.
  • Helikopteri ei vaadi lentoon lähtöön ja laskeutumiseen lentokenttää, joten sillä voi käydä kätevästi monessakin paikassa yhden lennon aikana. Laskeutumiseen vaaditaan kumminkin aina silti riittävästi tilaa sekä maanomistajan lupa.
  • Avomerialueella yksimoottorisella helikopterilla (R44 & 206L) on matkustajien kuljettaminen kielletty (esim. Helsinki–Tallinna). Saaristossa voimme lentää.

Mobiililaitteet lennolla

Tarvitseeko puhelinta asettaa lentokonetilaan helikopterilennon ajaksi?

Ei tarvitse, lennon aikana voi hyvinkin käyttää mobiililaitteita esim. kuvaamiseen. Kannattaa kuitenkin muistaa, etenkin lyhyemmilllä lennoilla, että puhelin kannattaa laittaa valokuvaamisen jälkeen sivuun, ja keskittyä nauttimaan upeasta elämyksestä ja maisemista. Somettaa kerkeää ja kannattaa vasta laskeutumisen jälkeen, ja muistathan silloin tägätä meidät, @rotorway_finland

Hinnoittelu

Kaikilla kolmella helikopterillamme on määrätty tuntihinta, ja helikopterin tilauslentojen hinnat muodostuvat arvioidun lentoajan mukaan.

Operoimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta tilaajan toiveiden mukaan lennämme maanlaajuisesti Hangosta aina Utsjoelle saakka! Lähtöpaikkanamme on Kirkkonummi ja helikopterin tuntiveloitus alkaa kun lähdemme sieltä. Tapauksissa, jossa lähtö- sekä laskupaikka ovat eri paikassa kuin meidän oma tukikohta, helikopterin siirtokulut sisältyy antamiimme hintoihin.

Lisää tietoa hinnoistamme löydät täältä.