HOME

A stunning experience from above.

Olemme Kirkkonummelainen kaupallinen helikopterilentoyhtiö ja tällä hetkellä operoimme kolmella erikokoisella helikopterilla. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme tarjota laajalti erilaisia helikopteripalveluita isoillekin ryhmille koko maassa.

Tarjouspyynnöt joko sähköpostitse info@rotorway.fi tai puhelimitse +358 504 380 490.

Follow us on social media: Instagram and Facebook.

TULEVAT LENNÄTYKSET

TULEVAT LENNÄTYKSET ILMOITETAAN TÄSSÄ HETI PAIKKOJEN VARMISTUTTUA!

Järjestätkö tapahtumaa? Haluaisitko paikalle helikopterin lennättämään asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi? Ole rohkeasti yhteydessä, niin järjestetään tapahtumaasi unohtumaton lisäelämys.

Haluatko kokea upeat maisemat ilmasta käsin?

Tarjoamme jännittäviä lentoja kaikille seikkailunhaluisille! Lennämme säävarauksella, joten muistathan tarkistaa sääolosuhteet ennen saapumistasi. Ukkonen, kova sade tai myrskytuuli voivat vaikuttaa lennon toteutumiseen turvallisuussyistä.

Lipun hinta on 80€ aikuisilta ja lapset alle 12-v pääsevät puoleen hintaan. Voit saapua paikan päälle ilman ajanvarausta ja nauttia lennon jännityksestä. Muistathan, että lennoillemme on asetettu maksimipainoraja 136 kg per henkilö. Elämyksen kokonaiskesto noin 5 min.

Hanki ainutlaatuinen helikopterilento kokemus ja varmista paikkasi jo tänään! Rotorway Oy on kotimainen kaupallinen helikopterioperaattori ja tarjoamme korkeatasoista palvelua sekä turvallisuutta. Tartu tilaisuuteen ja anna adrenaliinin virrata suonissasi helikopterin kyydissä.

Ota yhteyttä tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisätietoja tulevista tapahtumista.

Welcome aboard!

Company

ROTORWAY - A TRUSTY FINNISH AIR TOUR OPERATOR FOR OVER TWO DECADES

Rotorway – Suomalainen perheyritys ilmailun alalla vuodesta 1999. Tunnemme ilmailun salat ja tarjoamme korkealaatuista palvelua. Olemme Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) hyväksymä ilmailuoperaattori matkustajien ja tavaran kuljetukseen.

Operoimme laadukkailla amerikkalaisilla helikoptereilla. 6-paikkainen Bell 206L Long Ranger ja 4-paikkainen Robinson R44 ovat käytössämme Kirkkonummella ympäri vuoden.

Olemme valmiudessa palvelemaan teitä lyhyelläkin varoitusajalla. Tarjoamme unohtumattomia lentokokemuksia upeiden maisemien parissa. Tule mukaan ja koe vapauden tunne helikopterilentomme siivittämänä.

Tervetuloa lennolle Rotorwayn kanssa!

CONTACT US

Ota meihin yhteyttä

Haluatko lisätietoja palveluistamme tai varata unohtumattoman helikopterilentokokemuksen? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä:

Puhelin: +358 504 380 490 Sähköposti: info@rotorway.fi

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00-17.00. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme sinua järjestämään unohtumattoman helikopterilentokokemuksen.

Huomaathan, että lennot ovat saatavilla säävarauksella. Tarkistamme aina lennon mahdollisuuden ja turvallisuuden ennen varauksen vahvistamista.

Tule mukaan helikopterilentämisen maailmaan ja koe ilmassa liitämisen ainutlaatuinen tunne!

 

Rotorway Oy

Kiilatie 10, 02420 Kirkkonummi (Käyntiosoite)

Puh: +358 504 380 490